Skip to content
Societate

Greva de la CFR s-a încheiat. Contractul cu Societatea Comercială Reaparaţii Locomotive a fost semnat

Inquam Photos / George Călin
" "

A fost grevă la CFR joi dimineață. 19 trenuri au fost anulate. Cei care asigură întreținerea trenurilor și-au încetat activitatea în mai multe județe din țară, din cauză că nu fusese semnat contractul pentru mentenanţă cu Societatea Comercială Reaparaţii Locomotive. Conflictul a fost stins în jurul prînzului, după semnarea acestui contract.

Angajaţii Societăţii Comerciale Reparaţii Locomotive (SCRL) au încetat greva şi au reluat lucrul în toate secţiile, joi după ora 12:00, după ce conducerea companiei CFR Călători a semnat contractul de mentenanţă cu SCRL, a declarat, pentru Agerpres, directorul SCRL, Cristian Coconaşu.

" "
" "

Începând cu ora 12:00, s-a reluat activitatea de reparaţii din SCRL în toate secţiile. Contractul de mentenanţă a fost semnat. Traficul ar trebui să se normalizeze în cursul zilei de astăzi (joi, n.r.). Nu vor fi probleme, toate locomotivele care sunt în secţii vor fi reparate, ca să nu fie probleme pe partea de asigurare de material rulant de tracţiune„, a precizat directorul Societăţii Comerciale Reparaţii Locomotive, potrivit Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *