Skip to content
Europa

Grevă generală în transportul din Grecia, joi

Facebook/MAE

Românii care sunt în Grecia sau care vor să plece în această țară sunt informați de către Ministerul Afacerilor Externe că joi are loc o grevă generală în transportul public: aerian, rutier, feroviar și maritim. Toate cursele vor fi anulate.

Potrivit MAE, în ziua de 15 octombrie toate categoriile profesionale din domeniul transportului public (aerian, rutier, feroviar și maritim) vor intra în grevă generală, pentru 24 de ore. Vor fi anulate toate cursele aeriene, rutiere, maritime și feroviare interne și internaționale.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106774035 și Consulatului General al României de la Salonic :+302310340088, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 și Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro/, http://salonic.mae.rohttps://ec.europa.eu/consularprotection/content/travel-advice_rowww.mae.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *