Skip to content
Politică

Grindeanu a făcut instrucție cu miniștrii în direct: V-aș ruga să vă abțineți!

evz.ro

Premierul Sorin Grindeanu a făcut instrucție cu propriii miniștri chiar în direct, la începutul ședinței de Guvern ce a avut loc joi.

Prim-ministrul le-a cerut subordonaților să se abțină în a-și da cu părerea despre impozitul pe gospodărie, subliniind că singurul în măsură să facă declarații este ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan. Cel mai probabil, mustrarea a fost cu dedicație pentru Olguța Vasilescu, întrucât ministrul Muncii a fost cel care a comunicat cel mai mult pe această temă.

Formula lui Grindeanu a fost una politicoasă („v-aș ruga să vă abțineți”), însă tonul a fost în mod neechivoc unul apăsat.

„Toată lumea merge la televiziuni și își dă cu părerea. Până nu avem un draft final, v-aș ruga să vă abțineți. Singurul care poate să vorbească din punctul de vedere al Guvernului e ministrul Finanțelor. Am văzut foarte puțini dintre dumneavoastră care să nu își dea cu părerea despre acest subiect. Fiecare să își gestioneze domeniul pe care îl are!” a afirmat Sorin Grindeanu.

Cu toate acestea, Sorin Grindeanu s-a arătat optimist în ceea ce privește proiecția bugetară, așteptându-se la un excedent și apreciind că aceasta este „o zi proastă pentru apostolii austerității”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *