Skip to content
Economie

Grindeanu: A fost semnat astăzi Contractul pentru modernizarea unui sector al DN7 cuprins între Bâldana şi Titu

Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că marţi că a fost semnat contractul pentru modernizarea unui sector al DN7 cuprins între Bâldana şi Titu. „Lucrările în valoare de 242,35 milioane de lei fără TVA sunt finanţate din Fonduri Europene Nerambursabile şi se vor derula de la km 30,95 la km 52,35”, a mai spus el.

„A fost semnat astăzi Contractul pentru modernizarea unui sector al DN7 cuprins între Bâldana şi Titu ! Acest sector de drum naţional va fi lărgit la 4 benzi pe o lungime de 21,4 km, până în anul 2024. Asocierea de constructori români şi italieni are la dispoziţie 6 luni pentru proiectare şi 20 de luni pentru execuţie. Lucrările în valoare de 242,35 milioane de lei fără TVA sunt finanţate din Fonduri Europene Nerambursabile şi se vor derula de la km 30,95 la km 52,35”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.

El a mai spus că„ modernizarea acestui sector al DN7 (care asigură legătura între Bucureşti şi Piteşti) este importantă inclusiv pentru o serie de investiţii care urmează să se dezvolte în zona oraşului Titu”.

„Extinderea DN 7 va asigura un acces rutier facil pentru agenţii economici dar şi pentru cetăţenii localităţilor din zonă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *