Skip to content
Politică

Grindeanu ambasador? Tudose, precizări de ULTIMĂ ORĂ

wokv.com
" "

Zvonurile cum că fostul premier al României, Sorin Grindeanu ar putea să fie numit ambasador, nu sunt confirmate dar nici infirmate de actualul premier Mihai Tudose.

Mai exact, chestionat dacă fostului premier Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public, în ultima perioadă, Mihai Tudose a confirmat şi a spus că discuţiile cu acesta sunt destul de avansate, aşteptând acum să se întoarcă din concediu cu familia.

" "
" "

„Am vorbit şi la nivel personal, şi politic, şi într-o echipă de partid. (…) Domnul Grindeanu a fost premierul României timp de şase luni, cu un bagaj acum de informaţii şi cu experienţă”, a afirmat Tudose la un post de televiziune, citat de News.ro.

El a mai spus că discuţiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la începutul lunii septembrie şi că numirea lui Grindeanu într-un astfel de post ar fi „un element util pentru ţară”.

Amintim că liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat joi că i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu funcţia de consul sau ambasador în Chişinău: „Nu am făcut aşa ceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *