Skip to content
Economie

Grindeanu anunţă că în zona Galaţi – Brăila se vor face investiţii majore, în următorii ani, în toate modurile de transport

Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă că în zona Galaţi – Brăila se vor face investiţii majore, în următorii ani, în toate modurile de transport, fie că vorbim de domeniul portuar, rutier sau aeroportuar. ”Trebuie să demarăm proiecte pentru a ajuta astfel mediul de afaceri şi să contribuim la schimbarea hărţii economico- sociale a întregii regiuni”, a spus ministrul.

”În anii următori, se vor desfăşura foarte multe proiecte în această zonă, pe domeniul transporturilor, că vorbim de ceea ce ştie toată lumea, Podul peste Dunăre, de drumul expres Galaţi-Brăila, de legătura tot prin drum expres cu Focşani, cu Buzău”, a spus ministrul, aflat într-o vizită la Galaţi. El a precizat că singura investiţie trecută pe bugetul de stat, cu sume de la stat, în 2022, este varianta ocolitoare a Galaţiului”. Ministrul Transporturilor a spus că interesul pe care îl au, şi financiar şi în a cheltui fondurile europene, pe această zonă, este major, şi a precizat că sunt sume şi pentru aeroport, care începe. ”Poate pentru unii este un proiect care ţine aşa, de SF, să ştiţi că nu ţine”, a arătat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *