Skip to content
Societate

Grindeanu anunţă redeschiderea liniei feroviare Zorleni – Fălciu – Frontiera cu R. Moldova, pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiaţi

Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunţat, joi, pe Facebook, că se redeschide linia feroviară Zorleni – Fălciu – Frontiera cu Republica Moldova, pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiaţi, el arătând că se iau toate măsurile necesare pentru asigurarea unor coridoare de tranzit care să asigure legături eficiente cu alte oraşe importante din România dar şi cu Punctele de Trecere a Frontierei cu ţările vecine.

”Se redeschide linia feroviară Zorleni – Fălciu – Frontiera cu Republica Moldova, pentru gestionarea mai eficientă a fluxurilor de refugiaţi! Continuăm astfel eforturile concrete pentru sprijinirea persoanelor refugiate din Ucraina, care sosesc în România prin frontiera cu Republica Moldova”, a scris ministrul.

Sorin Grindeanu afirmă că ”CFR a intervenit în regie proprie pentru a permite circulaţia în condiţii de siguranţă pe acest sector de cale ferată şi pentru repunerea în funcţiune a Haltei Fălciu”.

”Luăm în mod constant toate măsurile necesare pentru asigurarea unor coridoare de tranzit care să asigure legături eficiente cu alte oraşe importante din România dar şi cu Punctele de Trecere a Frontierei cu ţările vecine”, mai spune ministrul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *