Grindeanu, despre candidatura lui Iohannis la NATO: Dacă ar fi încununat de SUCCES, ar fi un lucru bun pentru România

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu afirmă că va fi un lucru bun pentru România, dacă demersul lui Klaus Iohannis care vizează șefia NATO ar fi încununat cu succes. 

Grindeanu consideră că președintele țării nu a făcut anunțul de a intra în competiție „fără să-și măsoare foarte bine șansele înainte”. Într-un interviu la Digi24, ministrul Transporturilor declară că „s-ar bucura”, dacă Iohannis ar ajunge secretar general al NATO.

Mă gândesc că n-a făcut acest anunț doar pentru a intra într-o competiție, fără să-și măsoare foarte bine șansele. Dacă ar fi cu succes această competiție, eu unul m-aș bucura. Dincolo de diferențele politice care despart, până la urmă, ar ajunge un român într-o funcție important la nivel mondial, ceea ce e un lucru bun pentru țara noastră. Dar nu-i știu șansele, în acest moment, chiar nu cunosc.

Liderul PSD mai spune că președintele României și-a făcut „anumite calcule” și are în spate și susținerea premierului Ciolacu.

Dacă ar fi încununat de succes, ar fi un lucru bun, spun eu, pentru România. Nu e o candidatură în nume personal. O candidatură de acest tip are, din ce am văzut declarațiile primului ministru, are suportul și a Guvernului, din aceeași perspectivă pe care am spus-o eu mai devreme.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL