Grindeanu, despre podul de la Brăila: Toate neconformităţile trebuie să fie îndepărtate, pe cheltuiala companiei date

Sursa foto: Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, în legătură cu podul de la Brăila, că toate neconformităţile trebuie să fie îndepărtate pe cheltuiala companiei care l-a realizat şi a precizat că, dacă nu se întâmplă acest lucru, atunci lucrarea nu va fi recepţionată.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, despre faptul că raportul CESTRIN recomandă ca pentru podul de la Brăila să se refacă hidroizolaţia şi să fie pus un nou covor asfaltic, dar şi când ar putea fi realizate aceste lucrări şi dacă se va închide circulaţia integral sau parţial.
“Am mai spus despre acea companie următorul lucru: că parcă au dublă personalitate, într-o parte lucrează bine şi dau exemplu unde se lucrează bine, pe lotul de autostradă Piteşti-Curtea de Argeş, unde se înaintează extraordinar de bine şi unde, dacă îşi menţin ritmul, vor termina anul viitor, pe vremea asta, acel lot 5 de autostradă, înainte de termen. S-a lucrat extraordinar de bine. S-a ajuns peste 50, undeva spre 60%, peste toate aşteptările. Asta ar fi o personalitate”, a afirmat Sorin Grindeanu.
El a menţionat că CNAIR a luat decizia corectă de a nu recepţiona lucrările la podul de la Brăila.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL