Skip to content
Politică

Grindeanu, dezvăluiri din culisele PSD: Relația mea cu Dragnea este la fel!

Premierul Sorin Grindeanu a participat astăzi, începând cu ora 21.00, la emisiunea “Realitatea românească”, moderată de Octavian Hoandră la Realitatea TV, unde a făcut mai multe precizări referitoare la eventualele ”tensiuni” create de controversata ordonață de urgență.

„Am hotarat sa o abrogam pentru ca lucrurile mergeau spre o divizare. Eu fac parte dintr-un guvern sustinut politic. Toate aceste decizii au avut sustinerea in votul romanilor, care au votat. Intr-o luna de zile acest Guvern a trecut prin trei voturi in Parlament, iar coalitia de guvernare si-a aratat stabilitatea. Ne dorim o Romania stabila, sa reusim sa contribuim la valorile comune europene”, a declarat Grindeanu.

Referitor la relația pe care acesta o mai are cu președintele PSD, Grindeanu a afirmat că: „Sunt membru de 20 de ani in PSD, in toata aceasta perioada am vazut tot felul de coabitari. Avem o situatie inedita, faptul ca e altceva prim-ministru si altcineva presedinte la partid. Relatia mea cu Dragnea este absolut la fel cum era si in urma cu o luna si jumatate cand nu eram in propunere pentru prim-ministru„, a conchis premierul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *