Skip to content
Politică

Grindeanu îl trimite la colț pe Robu după ultimul dosar DNA: Așa se explică!

pressalert.ro

Sorin Grindeanu – fost președinte PSD al Consiliului Județean (CJ) Timiș în perioada 2016-2017 îl trimite la colț pe Nicolae Robu, primarul PNL al Timișoarei din 2012 până în prezent, după ce liberalul s-a prezentat vineri la DNA, ca să afle despre al doilea dosar deschis pe numele lui.

CITIȚI ȘI: UPDATE Nicolae Robu, primarul Timișoarei, suspect într-un nou dosar al DNA

Într-un status publicat vineri după-amiază pe Facebook, ex-premierul Grindeanu (în prezent președintele ANCOM) îi face morală edilului PNL-ist pentru discursul acestuia de a da vina pe alții pentru suspiciunile ce planează asupra lui. Mai mult: fostul prim-ministru social-democrat amintește că același Robu a evitat până acum să semneze inițiativa USR intitulată „Fără penali în funcții publice”.

Iată postarea integrală a lui Sorin Grindeanu:

„Domnul Nicolae Robu, la ultimul mandat de primar al Timișoarei, după vizita la DNA, ne ține lecții de supraviețuire. Lipsite de decență și etică, dar atât de potrivite domniei sale! 
– când ești acuzat de DNA de mai multe infracțiuni și ești urmărit penal, zici că e manipulare și intoxicare
– când ești suspectat de abuz în serviciu, fals și ce-o mai fi, arunci toată vina pe angajații primăriei. Tu, ca mare șef, nu știi nimic, nici gura nu-ți miroase.

Pe scurt, omul zice că nu știe absolut nimic despre dosarul anvelopării blocurilor!!!
De azi, însă, avem un primar al Timișoarei pus sub acuzare în două dosare, ceea ce nu înseamnă că e vinovat, dar asupra lui planează o sumedenie de suspiciuni!
Poate așa se explica și de ce nu a vrut să se alăture demersului USR, fără penali în funcții publice!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *