PSnews

Ultima Oră

Grindeanu încearcă s-o dea la pace cu Dragnea după amenințările cu remanierea (VIDEO)

antena3.ro

Prim-ministrul Sorin Grindeanu încearcă să o dea la pace cu președintele PSD, Liviu Dragnea după recentele amenințări cu remanierea guvernamentală apărute în spațiul public, inclusiv din partea liderului Social Democrat (chiar dacă Grindeanu neagă acum această legătură).

Guvernul este „extrem de stabil” și are susținerea PSD, a declarat premierul Sorin Grindeanu într-un interviu acordat miercuri pentru Agerpres, adăugând că „unii și-ar dori un cutremur la Palatul Victoria”.

„Eu știu că unii și-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, dar eu îi asigur că doar lor le fuge pământul de sub picioare. Guvernul pe care-l conduc e extrem de stabil, are susținerea PSD, are susținerea coaliției, așa cum știți, și ne vedem mai departe de lucrurile pe care le avem de făcut pentru români”, a afirmat Grindeanu.

Șeful Executivului a susținut că se vorbește „mult prea repede de remanieri”, în ciuda faptului că Guvernul are o largă susținere în Parlament, iar România a înregistrat cea mai mare creștere economică din UE.

„România are cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Să știți că de aici plec în evaluarea pe care o fac. (…) Monitorizez constant activitatea miniștrilor care fac parte din cabinet. Cred că totuși vorbim mult prea repede de remanieri și eu n-am văzut pe cineva care să spună — pe mine, ca prim-ministru, președintele PSD, Liviu Dragnea, președintele ALDE, domnul Călin Popescu Tăriceanu — ceva legat de remanieri. A apărut așa, dintr-odată, ca și discuție publică. Conduc un Guvern care are o susținere largă în Parlament. Avem datele oficiale furnizate de către INS, sunt lucruri bune. Și, dacă îmi permiteți, o comparație cu fotbalul, nu știu dacă cineva face schimbări în minutul 15, când conduci cu 3-0. Cam așa suntem în momentul ăsta”, a mai spus Grindeanu.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi