Grindeanu: Judeţul Braşov va deveni un nod important din punct de vedere al infrastructurii

Sursă foto: Captură video / Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat, marţi, că Braşovul va deveni un nod important din punctul de vedere al infrastructurii, după ce vor fi finalizate proiectele de infrastructură care leagă judeţul cu alte regiuni ale ţării.

Sorin Grindeanu a participat marţi la Cercul Militar din Braşov, alături de premierul Marcel Ciolacu, la o şedinţă extraordinară de Guvern, unde au fost anunţate mai multe proiecte de infrastructură.

„Eu cred că merită a fi subliniat faptul că, în anii viitori, continuând acest ritm de investiţii, judeţul Braşov va deveni un nod important din punct de vedere şi al infrastructurii, pentru că avem deja semnate contractele pe cele patru loturi de la Sibiu la Făgăraş, urmează să se termine studiile de fezabilitate, care sunt în desfăşurare, de la Făgăraş spre Braşov. Astăzi, aprobăm o hotărâre de Guvern extrem de importantă şi aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru Cristian – Codlea, parte a celebrei autostrăzi Ploieşti – Braşov. În paranteză fie spus, până la sfârşitul acestui an, până în toamna acestui an, va trebui finalizat studiul de fezabilitate pentru întreg traseul”, a spus Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a amintit şi de investiţiile în infrastructura de cale ferată, pe tronsonul Braşov – Sighişoara.

„Deci, iată, judeţul Braşov devine ceea ce trebuia să devină cu ani mulţi în urmă, dacă s-ar fi menţinut sau ar fi avut guvernele din urmă un ritm şi o implicare în această zonă, Braşovul ar fi devenit mai demult un hub important în acest domeniu al infrastructurii”, a punctat Sorin Grindeanu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: