Skip to content
Politică

Grindeanu liniștește apele tulburi: În două săptămâni vor fi gata!

evz.ro

Premierul României, Sorin Grindeanu vine cu noi precizări referitoare la finalizarea discuțiilor pe legile Justiției.

Astfel, potrivit acestuia, legile Justiției, inclusiv cea care privește răspunderea magistraților, vor fi gata în două săptămâni.

„S-a început și se discută foarte aplicat pe Legile Justiției și eu cred că în două săptămâni vor fi gata (…). Cuprind aceste legi inclusiv legea privind răspunderea magistraților”, a declarat Grindeanu la un post de televiziune, conform Agerpres.

Potrivit șefului Executivului, s-a terminat și dezbaterea publică cu privire la proiectul de lege pentru transpunerea deciziilor Curții Constituționale în Codul penal și în Codul de procedură penală.

„Cred că la ședința de săptămâna viitoare (…) va veni în Guvern, se va trimite aviz pozitiv către Parlament”, a spus Grindeanu.
Totodată, șeful Guvernului a precizat că a avut „o discuție mai lungă” cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, referitor la calendarul privind legile din domeniul justiției.

„După ședința de guvern de săptămâna trecută, am avut o discuție mai lungă cu domnul ministru Tudorel Toader, încercând să stabilim un calendar pe ceea ce e extrem de important din punctul meu de vedere și nu doar al meu sau al Guvernului, ci pentru toată lumea”, a mai afirmat Grindeanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *