Skip to content
Politică

Grindeanu, mutări de ULTIMA ORĂ în ministere

debanat.ro

Noul premier al României, Sorin Grindeanu a numit în funcție, marți, mai mulți demnitari la Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului și Ministerul Turismului, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, acesta a schimbat-o pe Lidia Manuela Onofrei din funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, numită tot de el cu 6 zile în urmă, cu Gabirlea Coman, fost șef al instituției până în urmă cu o săptămână.

Lidia Manuela Onofrei a fost eliberată din funcție, după ce pe 12 ianuarie a fost numită de premierul Sorin Grindeanu.

În locul ei a fost pusă Gabriela Coman, care a condus instituția din 2014 până în 2017, când premierul a decis s-o elibereze din funcție, potrivit ziare.com.

De asemenea, prim-ministrul a semnat și numirea Adrianei-Mihaela Udroiu în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării și a lui Angel Gheorghiu în funcția de subsecretar de stat în același minister. Daniela Teodoru a fost numită secretar general la Ministerul Mediului, Marius Iulia Carabulea a fost numit secretar general la Ministerul Tineretului și Ionela Stoian a fost numită secretar general la Ministerul Dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *