Grindeanu: Nu cred în succesul AUR. Aş prefera să nu existe partide de acest tip

sursa foto: facebook
sursa foto: facebook

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu nu crede că AUR va avea succes la alegerile de anul viitor, în ciuda sondajelor de opinie care plasează formaţiunea condusă de George Simion în jurul procentului de 20%. „Aş prefera să nu existe partide de acest tip pe scena politică”, susţine Sorin Grindeanu, cu trimitere la mesajele anti-europene promovate de AUR. ”Numai cine este un tâmpit nu-şi dă seama că de când am intrat în UE, din 2007 şi până în 2023, România a făcut paşi extraordinari în dezvoltare pe toate palierele”, a declarat ministrul Transporturilor la Prima TV.

”Eu nu cred în succesul politic al AUR. Şi o să vedem pe parcursul anului viitor. Sunt vechi în politică, din 1996. Am văzut partide, de exemplu, la alegerile locale din 2000, APR (Alianţa pentru România) a domnului Meleşcanu a luat în jur de 20%, iar la alegerile generale n-a intrat în Parlament. Am câte exemple vreţi de acest tip, de baloane care par că sunt foarte mari şi când vine testul turnesolului s-au spart. Eu nu cred că românii pot să voteze partide de acest tip în asemenea procentaje”, a declarat Sorin Grindeanu în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV.

Sorin Grindeanu susţine că ar prefera să nu existe pe scena politică partide de tipul AUR, care promovează mesaje anti-europene.

Citiți AICI articolul complet.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: