Skip to content
Politică

Grindeanu, planuri mari la cârma Guvernului: Vrem să atragem 5,2 mld de euro!

ziarulclujean.ro

Premierul României, Sorin Grindeanu a declarat, în cursul zilei de luni că în perioada următoare fiecare minister trebuie să prezinte o „radiografie” a situației găsite în instituție și unde se dorește să se ajungă.

„Nici eu, nici colegii mei nu am vorbit de moștenirea grea, dar să știți că este nevoie și se va întâmpla în perioada următoare — fiecare minister trebuie să iasă cu o radiografie la zi a situației așa cum a găsit-o și unde vrem să ajungem, dar este absolut necesar și se va întâmpla acest lucru”, a afirmat Grindeanu la un post de televiziune.

„Ne-am propus să atragem 5,2 miliarde de euro. Aproape jumătate din această sumă pe agricultură, restul — trebuie să înceapă să funcționeze programele operaționale. E foarte mult de muncă și nu se dă nimeni înapoi”, a mai spus prim-ministrul.

Grindeanu a arătat și că Executivul mai are de implementat 11 măsuri până la sfârșitul lunii martie, informează Româniatv.net

„Acest Guvern va rezista atât timp cât ne vom ține de ceea ce am promis oamenilor — programul de guvernare — și asta facem. Până la sfârșitul lunii martie mai avem 11 măsuri din programul nostru de guvernare pe care le avem de adoptat în Guvern”, a afirmat prim-ministrul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *