Skip to content
Politică

Grindeanu pune capăt speculațiilor şi mărturiseşte ce relaţie mai are cu Dragnea

antena3.ro
" "

Premierul României Sorin Grindeanu a pus capăt speculațiilor și a mărturisit care mai este relația acestuia cu liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

Astfel, întrebat la postul de televiziune România Tv, cum ar cataloga relaţia pe care o are, în prezent, cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Grindeanu a afirmat că, din punctul său de vedere, relaţia sa cu liderul partidului este una de respect, însă, potrivit premierului, există „cineva” care „doreşte să întreţină în mod voit această aşa-zisă tensiune” între el şi liderul social-democraţilor.

" "
" "

„Am observat de la început. Am depus jurământul în 4 ianuarie şi eu şi colegii mei. Şi din prima săptămână am observat că se discută despre tensiuni, despre lucruri care nu sunt tocmai ok între mine şi domnul preşedinte Liviu Dragnea.

E adevărat că în ultima perioadă intensitatea acestor discuţii este mai ridicată, eu vă spun că e fals. Relaţia, cel puţin din punctul meu de vedere, este una de respect pentru preşedintele partidului, dar nu pot să nu remarc un lucru, că cineva doreşte să întreţină în mod voit această aşa-zisă tensiune dintre mine şi domnul preşedinte Dragnea. Mă consult, vorbesc zilnic cu domnul preşedinte. E normal să fac lucrul acesta, pentru că este preşedintele partidului din care fac parte”, a declarat Sorin Grindeanu.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *