Skip to content
Politică

Grindeanu răspunde criticilor primarului Firea: Adversarii PSD se află în afara partidului!

aktual24.ro

Premierul Sorin Grindeanu scrie, luni, pe pagina personală de Facebook, că a fi premier este o „răspundere imensă” şi, pentru a pune în practică programul de guvernare, este nevoie de stabilitate, atrăgând atenţia că adversarii PSD „sunt în afara partidului”, respectiv PNL şi USR.

Reacția premierului vine după criticile Gabrielei Firea la adresa Guvernului, duminică seara.

Citiți și Culisele relației Dragnea-Grindeanu. Firea: Și eu am nemulțumiri!
„A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere. Guvernul României a înţeles nevoile şi aşteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creştere economică – cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înfiinţează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creştere”, scrie Grindeanu.

„Banca Mondială a îmbunătățit prognoza legată de creșterea economică de anul acesta. Așa cum am spus întotdeauna, mai avem foarte multe de făcut – acesta este drumul pe care am pornit și pe care suntem deciși să mergem în continuare. Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective si priorităţi pe care le împărtăşim cu toţii. Adversarii PSD se află în afara partidului. PNL si USR traversează grave crize de conducere şi o lipsă totală de proiecte. În continuarea unei bune guvernări, avem nevoie de investiţii şi relaţii consolidate la nivelul Europei şi nu numai. Joi, mă voi întâlni cu premierul francez, Edouard Philippe. De asemenea, mă voi întâlni cu Secretarul General al OCDE, Angel Gurria. Aderarea țării noastre la OCDE este un obiectiv important pentru Guvernul pe care-l conduc. Acestea, odată cu ridicarea nivelului de trai al românilor și repornirea motorului investițiilor, sunt prioritățile Guvernului acum”, mai spune el.

Citiți și Criticile primarului Firea provoacă reacţii în PSD: Avea dreptate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *