Skip to content
Politică

Grindeanu și Ponta, înfierați de femeile din PSD. Dăncilă bate cu pumnul în masă

caleaeuropeana.ro

Organizația Femeilor Social-Democrate (condusă de către europarlamentarul Viorica Dăncilă) a anunțat luni că se alătură deciziilor Comitetului Executiv Național (CExN) de retragere a sprijinului politic penatru actualul guvern și de excludere  din partid  a tuturor celor care se asociază un demers ilegitim de uzurpare a puterii guvernamentale, de către Sorin Grindeanu.

Într-un comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, OFSD condamnă categoric tentativa celor doi foști membri ai partidului, Sorin Grindeanu și Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român.

„Sorin Grindeanu și Victor Ponta nu reprezintă Partidul Social Democrat, folosind numele PSD într-un demers derulat împotriva principiilor constituționale și împotriva votului românilor care au susținut cu o opțiune covârșitoare partidul și aliații săi, la recentele alegeri parlamentare.

Sorin Grindeanu și Victor Ponta au întreaga răspundere pentru demersurile pe care le fac. Poziția forurilor statutare ale PSD este clară, iar acțiunile personale ale celor doi trebuie să înceteze imediat”, a precizat Viorica Dăncilă, liderul organizației de femei din PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *