Grindeanu spune că progresul lucrărilor pe Valea Oltului este de 52%, iar termenul limită este 9 august

Sursa foto- x

Sorin Grindeanu anunţă că progresul lucrărilor pe Valea Oltului este de 52%, iar termenul limită este 9 august, astel că, în ritmul acesta, crede că lucrurile se vor înscrie în termenul asumat, Ministrul a mai arătat că sunt mulţi deştepţi care şi-au dat cu părerea doar de dragul de a-şi da cu părerea şi aceste poziţii nu le vor aduce nici măcar un mic câştig electoral. El a mai spus că românii, din contră, văd că se lucrează bine, se respctă termenele şi vor aprecia deciziile şi hotărârile luate, versus populismul ieftin care pare că e din ce în ce mai răspândit.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat marţi, după vizita în teren pe Valea Oltului, pe sectorul Boiţa-Lazaret, că după două săptămâni de când s-a luat decizia privind închiderea traficului, parţială, între 6.00 şi 20.00, ne-a dus în situaţia, acum, fiind la jumătatea din perioada restricţionată, să fie cu lucrările, din ce a înţeles de la companie, undeva la 52% progres pe acest proiect.

”Termenul limită, aşa cum ştiţi, este 9 august, eu cred, la ritmul acesta, că lucrurile se vor înscrie în termenul asumat”, a arătat ministrul Transporturilor, precizând că au fost şi zile bună, fără ploi, şi s-a lucrat zilnic.

Ministrul Transporturilor a completat că în opinia lui românii au înţeles că această decizie s-a luat în urma consultărilor, cu specialiştii, nu a luat decizia nici Grindeanu, nici Cristian Pistol.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: