Grindeanu:Nu vom recepţiona podul de la Brăila până când toate neconformităţile nu vor fi îndepărtate de către companie

Sursa foto: Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că podul de la Brăila nu va fi recepţionat până când toate neconformităţile nu vor fi îndepărtate de către companie. El a susţinut că lucrările pe partea brăileană a malului Dunării sunt finalizate, dar ”compania cam refuză să facă notificarea”, iar traficul este ”dat peste cap”.

Grindeanu a dat asigurări că siguranţa nu este pusă în pericol. Sorin Grindeanu a fost întrebat, miercuri, despre situaţia podului de la Brăila.

“E absolut inadmisibil ce se întâmplă acum acolo. S-au terminat lucrările pe partea brăileană a malului Dunării, toată acea traversare peste linia de cale ferată, toate lucrurile sunt finalizate. Compania cam refuză să facă notificarea.

Traficul din Brăila este dat peste cap în acest moment, este dat peste cap în acest moment pentru că ei refuză să facă această notificare. Să ştiţi că eu înţeleg toate lucrurile care ţin de apărarea intereselor şi fiecare îşi apără interesele, în cazul lor încearcă să-şi apere aceste interese. Dar asta până la a aduce disconfort cetăţenilor. Şi colegii mei ştiu că le-am cerut să găsească rapid o situaţie, o rezolvare”, a afirmat ministrul Transporturilor, citat de News.ro.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL