Skip to content
Politică

Gripa și rujeola. Apelul lui Bușoi: ce nu a fost în stare Guvernul pot face ONG-urile

psnews.ro

Gripa și rujeola au făcut până acum zeci de morți. Medicul și europarlamentarul PNL Cristian Bușoi face apel la organizațiile non-guvernamentale, ca să întreprindă demersurile de care Guvernul nu a fost în stare până acum.

Într-un comunicat trimis joi PSnews.ro, vicepreședintele PNL susține că totalul celor 67 de victime ale gripei și rujeolei „sunt urmarea unei guvernări cu o nepăsare criminală în Sănătate”.

„67 de morți are pe conștiința guvernarea PSD, în Sănătate! Acesta nu este un mesaj politic! Aceasta este realitatea! În România, 29 de oameni au murit de gripă și alți 38 au murit din cauza epidemiei de rujeolă, o boală eradicată în Europa.

Fac apel la societatea civilă și la ONG-urile din Sănătate să dea un mesaj de responsabilizare a Ministerului Sănătății și de mobilizare a autorităților și să ajute la informarea populației despre necesitatea vaccinării.

Acțiunea și mobilizarea societății civile poate face, în mod cert, mai mult pentru sănătatea românilor decât face Guvernul”, detaliază Cristian Bușoi (președintele PNL București).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *