Skip to content
Cultura

Grivița 53, primul teatru comunitar din București, a primit autorizaţie de construcţie

Facebook

Primul teatru comunitar din București, care se va construi din temelii fără implicarea statului are, oficial, certificat de naștere, anunță Chris Simion-Mercurian.

Primăria Generală a semnat vineri, 15 aprilie 2022, autorizația de construire a proiectului Grivița 53. Acesta va fi primul teatrul comunitar din București și va fi construit pe terenul omului care a demarat proiectul: regizoarea și scriitoarea Chris Simion-Mercurian.

Marți a fost depusă autorizația, iar după Sărbătorile de Paști urmează să fie semnat contractul cu fondurile norvegiene. „Fiecare om care e ctitor al acestui demers ne-a dat putere să ajungem în acest punct. Victoria este comună si va fi și de acum încolo”, spune Chris Simion-Mercurian.

 

Întrebarea care se află pe buzele tuturor este: când va fi gata primul teatru comunitar din București. Astfel, până în aprilie 2024 Grivița 53 va fi deschis oficial, iar cu trei luni înainte clădirea va deveni funcțională, conform obligației contractuale cu fondurile norvegiene, a spus Chris Simion-Mercurian într-un interviu pentru B365.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *