Alegeri R.Moldova. 310 primari PAS au câștigat

vote-moldova

După desfășurarea celui de-al doilea tur al alegerilor locale în R.Moldova, PAS a anunțat că are 310 primari, 357 de consilieri raionali și peste 3.000 de consilieri locali.

Despre aceasta a informat președintele partidului, Igor Grosu, transmite Știri.md.

Totodată, președintele Parlamentului a venit și cu un mesaj de mulțumire adresat cetățenilor care au votat „Echipa Europa”.

„Vă mulțumim tuturor pentru că ați ieșit la vot și v-ați spus cuvântul în alegerea oamenilor care vor conduce localitățile noastre.

Le mulțumesc tuturor echipelor noastre, tuturor voluntarilor pentru efortul imens depus în campanie. Fiecare poartă la care am bătut, fiecare om cu care am discutat, fiecare ziar distribuit înseamnă o muncă de echipă esențială.

Este mult de lucru! Le doresc succes și spor la muncă tuturor primarilor și consilierilor care au câștigat în alegerile locale. Să lucrăm împreună pentru ca toți moldovenii să aibă condiții mai bune de trai acasă.

Mergem înainte spre Moldova europeană!”, a declarat acesta.

Reamintim că ieri,19 noiembrie, în 273 de localități s-a desfășurat turul doi al alegerilor, la care a fost înregistrată o prezență la urne de peste 20 la sută.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: