Skip to content
Politică

Grupare specializată în furturi din locuințe, destructurată de Poliția Capitalei

gandiREfresh

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au reușit destructurarea unei grupări ce era specializată în furturi din locuințe.

Mai precis, polițiștii au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în București și Ilfov, și șase mandate de aducere, într-un dosar ce vizează constituirea unui grup infracțional organizat, tâlhărie calificată și furt calificat, informează Agerpres.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 42 de ani, în perioada decembrie 2017 – iunie 2018 au format un grup infracţional specializat în săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie, prin pătrunderea în locuinţele victimelor pentru efectuarea unor ‘verificări la instalaţia de gaz’, sub pretextul că sunt angajaţi ai unei companii de distribuţie a gazelor naturale sau deratizare, după care, profitând de neatenţia victimelor, ar fi sustras diferite sume de bani”, susține DGPMB.

Prejudiciul total estimat în urma săvârșirii faptelor este de 86.000 de lei. Cei în cauză au fost conduși la audieri la sediul Poliției Capitalei.

Suspecții ar fi pătruns în mai multe locuințe, sub pretextul verificării instalației de gaze, de unde ar fi extras sume mari de bani, în perioada decembrie 2017-iunie 2018.

Puteți citi mai multe AICI.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *