Skip to content
Politică

Grupul PNL din Parlament mai pierde un senator: „Este un act de protest!”

Inquam Photos/Octav Ganea

Grupul PNL din Parlament mai pierde un senator: Ion Iordache și-a anunțat, marți,  demisia din grupul PNL precizând că va activa ca neafiliat. Acesta a spus că demisia sa este un act de protest: „Am decis să demisionez din grupul PNL din Senat şi voi rămâne senator neafiliat politic. Este un act de protest faţă de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare şi care urmăreşte doar interesele grupului care a acaparat partidul“.

Este al 15-lea parlamentar PNL care părăsește grupurile de la Camera Deputaților și Senat.

”Din respect pentru oameni.

Am decis să demisionez din grupul PNL din Senat și voi rămâne senator neafiliat politic.

Este un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul.

Am amânat acest moment sperând că, măcar în ultimul ceas, noua conducere a PNL să-și amintească despre misiunea grea asumată anul trecut, să reformeze România și să o transforme într-un adevărat stat de drept.

Cum explici că, din cauza unor iresponsabili, dispare zilnic un sat românesc, că nu se știe când și cum se va rezolva explozia prețurilor la electricitate, gaze, materiale de construcții sau mâncare.

Datoria față de gorjeni mă obligă să iau atitudine, să apăr interesele lor, nu pe ale unei clici iresponsabile, de aceea nu-mi permit să dau niciun pas înapoi în lupta mea pentru bunăstarea gorjenilor!

Îmi doresc să fac parte dintr-o echipă formată din oameni echilibrați și dispuși să pună umărul la treabă, nu dintr-o gașcă instabilă care nu a muncit niciodată!

Nu renunț la proiectul meu pentru Gorj și la ideea că putem lua măsuri bune, independent de culoarea politică! Eu nu uit niciodată de unde am plecat și care sunt nevoile oamenilor care m-au trimis în Parlament!”, scrie Ion Iordache.

În ultimele zile mai mulți parlamentari au părăsit grupul parlamentar PNL, mulți dintre ei declarând că se dezic de acțiunile noului președinte al partidului, Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *