Skip to content
Știri locale Suceava

Gura Humorului: Accident grav cu 15 persoane implicate. A fost activat planul roșu de intervenție (VIDEO)

CAPTURA VIDEO

Două microbuze și un autoturism s-au ciocnit în județul Suceava. Au fost 15 persoane implicate. Șapte dintre acestea au nevoie de îngrijiri medicale, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Ștefan Pășcuță.

Conform ISU Suceava, accidentul s-a petrecut între două microbuze de transport persoane și un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferată în Gura Humorului. Din cauza numărului mare de victime, a fost instituit planul roșu de intervenție.

Accident cu șapte răniți la Gura Humorului

„A fost activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului am trimis o autospecială pentru descarcerare, patru ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje de la Serviciul Județena de Ambulanță. Din totalul de 15 persoane implicate, șapte au necesitate îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Toate sunt conștiente și cooperante. Ele au fost transportate atât la centrul de primiri urgențe a spitalului din Gura Humorului, cât și la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Suceava”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava, pentru B1 TV.

Aflați la fața locului, anchetatorii vor stabili cauza producerii accidentului.

„Vom afla cu siguranță care au fost împrejurările și cauza producerii acestui accident”, a mai spus Alin Găleată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *