Skip to content
Politică

Guraliv, dar doar pe internet. Deputatul USR care a vorbit DOAR 14 minute în patru ani de mandat

Inquam Photos / George Calin

Guraliv, dar doar pe internet! Deputatul USR de Dolj Adrian-Claudiu Prisnel a reușit performanța de a vorbi în Parlament mai puțin de 15 minute în cei patru ani de mandat, fiind în topul celor mai tăcuți parlamentari din România.

De altfel, deputatul Prisnel este foarte activ pe rețele de socializare, acolo unde recent a criticat în termeni extremi de duri o decizie a Biroului Național al USR provocând o adevărată avalanșă de reacții acide în partid. Deputatul USR era profund nemulțumit de o decizie a Biroului Național, și consideră că forul de conducere decredibilizează USR Dolj prin susținerea lui Cezar Drăgoescu pentru funcția de viceprimar al Craiovei. Prisnel îl numea pe Drăgoescu „rasist, xenofob și homofob” și considera „inexplicabilă” decizia Biroului Național al USR.

Adrian Prisnel (Sursa: usr.ro)

Prisnel este acuzat în grupurile interne ale USR că ar încercat să influențeze alegerile interne care trebuiau să aibă loc pe data de 10 octombrie 2020. Acesta ar fi băgat în partid un număr mare de oameni, aproximativ 60, care să-l ajute la câștigarea alegerilor interne. Dezbaterile se țin la Uniunea Salvați România pentru alegerile parlamentare: luptele se dau pentru locul unu de pe listele pentru Senat, respectiv Camera Deputaților. Se pare că cei 56 votați nu vor fi înscriși în biroul electoral și nu au drept de vot, pentru că pot influența soarta alegerilor interne. Decizia a fost luată de Comisia tehnică USR-PLUS națională, care a stabilit acest aspect și l-a înștiințat printr-un comunicat către biroul județean Dolj și pe Adrian-Claudiu Prisnel, președintele acestei filiale.

Potrivit JurnalulOlteniei.ro, registrul electoral intern nu a putut fi stabilit și alegerile au fost boicotate și anulate. Deși liderii de la București spuneau că vor alegeri meritocratice interne, se pare că deputatul de Dolj se opunea deciziilor venite de la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *