Skip to content
Politică

„Guru” Bivolaru, contraofensivă la judecători

www.nineoclock.ro

„Guru” Gregorian Bivolaru (fondatorul sectei MISA) lansează o contraofensivă la adresa judecătorilor.

Cererea lui Gregorian Bivolaru de a fi sesizată Curtea Constituţională a României n cazul său a fost admisă, luni, de către magistrații Tribunalului Sibiu, dovezile depuse de avocaţi urmând să fie trimise CCR, transmite Mediafax.

„Tribunalul Sibiu, în baza art. 29 al. 4 din Legea nr. 47/1992, a admis cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 466 alin. 2 teza a II-a din Codul de procedură penală, formulată de petentul-condamnat B. G. (…) Dispune înaintarea încheierii şi a dovezilor depuse, Curţii Constituţionale”, se arată în încheierea de şedinţă a judecătorilor Tribunalului Sibiu.

Avocatul lui Gregorian Bivolaru, Tiberius Bărbăcioru, a formulat în 17 octombrie, o excepţie de neconstituţionalitate, pronunţarea fiind amânată pentru 24 octombrie, acesta considerând că legiuitorul a introdus o condiţie suplimentară şi anume că un condamnat poate fi judecat în lipsă doar dacă nu a beneficiat de un apărător ales, această condiţie nefiind prevăzută în niciun document internaţional, după cum a arătat avocatul la momentul şedinţei de judecată.

Magistraţii Tribunalului Sibiu se vor pronunţa vineri, 28 octombrie, şi asupra admisibilităţii cererii de redeschidere a dosarului lui Bivolaru, în care a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor.

1 comentariu la “„Guru” Bivolaru, contraofensivă la judecători

  1. Nebunul se poate sa aibă dreptate. Ce seamănă cu sârbu Adrian. Vedeți ăsta violează fete minore. Iar veolatoRio din Vaslui tineri și ei fiindcă n-au avut posibilitatea să iasă din țară la momeniul oportun și pile din psd sunt și acum condamnați și s-au făcut mărfuri împotriva lor. Pentru babacul se fac spirala da. Cât de tmânuță îl lumea din țară nu¿

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *