Skip to content
Politică

Guru fugar al MISA, Gregorian Bivolaru, a dat în judecată Pro TV, Kanal D şi pe Cătălin Măruţă

Celebrul guru de la MISA, Gregorian Bivolaru (63 de ani) dă în judecată postul Pro TV, dar şi pe moderatorul Cătălin Măruţă, pentru o ştire în care a fost prezentată o plângere la poliţie formulată de bioterapeută, membră MISA, care spune că un apropiat al lui Bivolaru ar fi sechestrat-o. Fondatorul MISA a chemat în instanaţă şi postul Kanal D.

Gregorian Bivolaru, instructor de yoga şi fondatorul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), a chemat în judecată posturile Pro TV, Kanal D, dar şi pe realizatorul Cătălin Măruţă invocând „pretenţii daune morale“. Acţiunea lui Bivolaru, introdusă în instanţă în urmă cu o săptămână, vine după ce posturile TV au difuzat cazul unei bioterapeute care acuză că a fost sechestrată de „mâna dreaptă a lui Gregorian Bivolaru“.

Astfel, Cătălin Măruţă a spus că Bivolaru nu are de ce să se simtă lezat, din moment ce subiectul prezentat în emisiunea sa nu avea legătură cu persoana lui. „Oricine e liber să dea pe oricine în judecată. Asta înseamnă o ţară liberă. Unii au văzut cam multe filme americane şi abuzează puţin de această libertate hărţuindu-i pe alţii. Partea bună e că dau de lucru unor avocaţi, partea rea e că mie chiar nu îmi place să-mi pierd timpul. Domnul Bivolaru nu are de ce să se simtă lezat. Emisiunea în care a fost vorba de acuzaţii la adresa unui membru MISA nu avea nicio legătură cu mişcarea fondată de el, nici de persoana lui. A fost vorba de o plângere la poliţie făcută împotriva unui cunoscut membru MISA. Vom regla în instanţă situaţia, desigur“, a declarat Măruţă. Cătălin Măruţă a prezentat cazul respectiv în felul următor, potrivit: „Război uluitor zguduie lumea specialiştilor în paranormal. Un cunoscut profesor de yoga, fosta mână dreaptă a lui Gregorian Bivolaru, este ţinta unor acuzaţii cât se poate de grave. Colega lui de breaslă, bioterapeuta Iulia Bălan, susţine că a fost seschestrată, agresată şi abuzată de acesta timp de şapte ore. (…) Femeia a depus plângere la poliţie împotriva bărbatului“, relatează adevarul.ro.

1 comentariu la “Guru fugar al MISA, Gregorian Bivolaru, a dat în judecată Pro TV, Kanal D şi pe Cătălin Măruţă

  1. Căcatul băi, despre acest deligvent mistic mă refer sau cum e el ‘să nu mă dea în judecată’ doambe ce pretenții are, cum de nu pune statul mâna pe el mult mai repede, hai sereistii , securistii, secăturile, unde sunteți băieți, copoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *