Skip to content
Politică

Gușă, afirmații dure: Ce se întâmplă în justiție e o TELENOVELĂ

nasul.tv
" "

Consultantul politic Cozmin Guşă a vorbit, în cadrul unei emisiuni televizate, despre situația actuală din România, context în care a afirmat că ce se întâmplă în Justiție este demn de un scenariu telenovelistic.

Mai exact, Gușă afirmă că trebuie să se facă lumină în acest caz, iar Lucian Onea poate să strice și mai tare credibilitatea Direcției Naționale Anticorupție cu comportamentul său, după cum relatează Realitatea.net.

" "
" "

„Însă, dacă va aduce ceea ce adus luni cu conferinţa acelui om, Lucian Onea, de la DNA Ploieşti, va aduce degeaba, pentru că în faţa unui sistem de manipulare atât de bine pus la punct, un om cu acea exprimare publică, cu acea lipsă de argumente şi chiar cu acea faţă, apare degeaba la televizor. Va contribui, în plus, la distrugerea credibilităţii DNA”, a afirmat consultantul.

În plus, Cozmin Gușă consideră că vor apărea informații, în zilele ce urmează, cum că Victor Ponta ar fi știut sau chiar instrumentat acțiunile procurorului Mircea Negulescu. Mai mult decât atât, consulatantul politic afirmă că toată această ”telenovelă” este pentru că Portocală ar  fi rămas ”vrăjit de farmecele domnişoarei”, adică de deputatul PSD Andreea Cosma: „Şi s-a ajuns la Ploieşti, iar pe bătrânul Mircea Cosma nu l-a găsit cu fapte proaspete, le-a fost greu. S-au reorientat. Astă mic, pisoiul mic, Vlad Cosma, era cu cluburile, însă domnişoara notar, Andreea Cosma, a fost identificată cu nişte facturi de zugrăveală la birou. S-a făcut o percheziţie şi atunci, după cum se spune, pe calculatorul dânsei au fost găsite nişte fotografii foarte sexy, unele nud. Procurorul Negulescu a rămas vrăjit de farmecele domnişoarei şi a început o întreagă telenovelă în care un procuror îndrăgostit face şicane sau servicii către această domnişoară cu care dorea să se căsătorească”.

Consultantul politic a mai spus că merită făcut un film. „De asta vorbeam despre o telenovelă. Vlad Cosma, Andreea Cosma şi Portocală Negulescu stăteau la masă şi negociau, iar dacă se va adeveri că ei plănuiau o căsătorie, iar că naş la nuntă trebuie să fie Onea, şeful secţiei DNA Ploieşti, după ce vom râdem ne vom îngrozi”, a explicat acesta.

Citiți mai multe AICI

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *