Guvern: Numărul maxim de posturi din cadrul ANRP, suplimentat cu 15 posturi

Guvern sedinta
FOTO: INQUAM Photos/Octav Ganea

Numărul maxim de posturi din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) a fost suplimentat cu 15 posturi, incluzând şi un post de secretar general, ajungând astfel la 193 de posturi, printr-o hotărâre aprobată, joi, de Guvern.

Potrivit unui comunicat al Executivului, a fost aprobată modificarea şi completarea HG nr. 572/2013 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

„Actul normativ prevede adaptarea numărului de posturi şi a schemei de personal din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) în acord cu prevederile Legii nr. 188/2023. Astfel, se înfiinţează Direcţia pentru aplicarea tratatelor internaţionale, structură care va prelua activitatea Serviciului pentru aplicarea Legii nr. 9/1998 şi a Legii nr. 290/2003, precum şi responsabilităţile stabilite în sarcina ANRP, prin Legea 188/2023. Numărul maxim de posturi din cadrul ANRP se suplimentează cu 15 posturi, incluzând şi un post de secretar general, ajungând astfel la 193 de posturi”, se arată în comunicat.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: