Skip to content
Politică

Guvernul a amânat adoptarea OUG pentru stabilirea plafoanelor bugetare

Inquam Photos / George Calin

Guvernul a amânat pentru marți la  ora 14.00, ședința care prevede  adoptarea ordonanței de urgență pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati în cadrul fiscal-bugetar pentru 2019, după ce Curtea Constitutională a admis sesizarea președintelui Klaus Iohannis pe aceasta temă. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că, odată rezolvată această problema, bugetul va fi repede votat, întrucât nu consideră că sunt necesare modificări. Bugetul ar putea fi trimis din nou la Cotroceni, până la finalul săptămânii.

Pe ordinea de zi anunțată de Palatul Victoria se află un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea prevederilor privind Programul de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, un proiect pentru o hotărâre de guvern (HG) privind darea în administrarea Curții de Conturi a unui imobil situat în județul Prahova, dar și o HG referitoare la domeniul public al județului Bihor.

Totuși, Executivul ar putea adopta și o OUG pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pentru acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *