Skip to content
Politică

Guvernul a dat undă verde exproprierilor pentru Centura București Sud și pentru bucata de autostradă Mihăiești- Suplacu de Barcău

Hotnews

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată în vederea lărgirii centurii București Sud și pentru construirea unei secțiuni din autostrada Brașov- Tg Mureș- Cluj- Oradea, a anunțat premierul Florin Cîțu. „V-am spus că este un proiect al investițiilor și începem din prima zi„, a precizat Cîțu.

Prima hotărâre de Guvern se referă la declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes naţional, lărgire la 4 benzi – Centura Bucureşti Sud.

Începem exproprierea şi proiectul avansează”, a spus premierul.

A doua hotărâre de Guvern vizează declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate care constituie un coridor de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes naţional, secțiunea 3B Mihăiești- Suplacu de Barcău din cadrul proiectului de investiții autostrada Brașov- Tg Mureș- Cluj- Oradea.

Este vorba de 70 de kilometri, a precizat Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *