Guvernul a modificat numărul maxim de posturi cu care va funcţiona ANAF, şi anume 22.507 posturi

ANAF
ANAF. Sursa foto: FACEBOOK/ANAF

Guvernul a modificat, joi, printr-o hotărâre actul normativ de organizare şi funcţionare al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), în vederea corelării cu noile reglementări legislative. Astfel, a fost modificat numărul maxim de posturi cu care va funcţiona ANAF, incluzând aparatul propriu şi structurile subordonate, respectiv de 22.507 posturi, ca urmare a majorării numărului cu 220 de posturi pentru activitatea de antifraudă fiscală. Măsura are în vedere dezvoltarea şi operaţionalizarea Sistemului naţional RO e-Sigiliu prin desfăşurarea mai multor activităţi de către inspectorii antifraudă.

Prin urmare, Guvernul a adoptat hotărârea pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 520/2013 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, mai arată comunicatul de presă al Executivului.

– modificarea numărului maxim de posturi cu care va funcţiona Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), incluzând aparatul propriu şi structurile subordonate, respectiv de 22.507 posturi, ca urmare a majorării numărului cu 220 de posturi pentru activitatea de antifraudă fiscală.

Măsura are în vedere dezvoltarea şi operaţionalizarea Sistemului naţional RO e-Sigiliu prin desfăşurarea mai multor activităţi de către inspectorii antifraudă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: