Guvernul angajează suplimentar în industria de apărare

Sursa foto- facebook/Uzina Mecanica Plopeni

Guvernul a aprobat suplimentarea cu 144 de angajați a numărului mediu de angajați ai Societății Uzina Mecanică Plopeni S.A., care va ajunge astfel la 423 angajați. Cheltuielile de natură salarială aferente sunt în valoare de 7,4 milioane lei.

Suplimentarea personalului va conduce la creșterea veniturilor din exploatare cu aproximativ 845.000 euro/lună, susține Guvernul.

”Societatea Uzina Mecanică Plopeni S.A., operator economic din industria națională de apărare, domeniu strategic al economiei naționale, care funcționează ca filială a Companiei Naționale ROMARM S.A. București, are nevoie de suplimentarea urgentă a personalului cu 144 de persoane, care vor completa efectivul din zona pirotehnică, uzinare și mentenanța-muniție și/sau vor avea specializare tehnică și economică în domeniu”, arată Executivul, care precizează că din cele 144 de noi posturi, 44 sunt vacante.

Prin creșterea personalului, se asigură extinderea activitatea societății cu un schimb de lucru suplimentar, respectiv creșterea producției lunare, pentru onorarea contractelor cu încadrarea în termenele de livrare stabilite, mai susțin autoritățile.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: