Skip to content
Politică

Guvernul Cioloş. A apărut un nou nume de posibil ministru. Vezi ce trecut are / FOTO

Guvernul condus de fostul comisar european Dacian Cioloş. A apărut un nou nume de posibil ministru. Vezi ce trecut are respectiva persoană şi cu ce se ocupă acum.

Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre Anca Paliu Dragu (în prezent economist la Comisia Europeană), care a lucrat în biroul local al FMI, precum şi la BNR. Ea va fi propunerea lui Cioloş pentru functia de ministru al Finanţelor Publice, au declarat pentru HotNews.ro surse politice.

Paliu Dragu este din 2013 analist economic la Comisia Europeana, dupa ce in timp de 11 ani a lucrat in biroul de la Bucuresti al FMI (2001-2013). Intre 1996 şi 2001, Anca Paliu Dragu a fost economist la Banca Nationala a Romaniei (BNR).

Foto: LinkedIn.com

2 comentarii la “Guvernul Cioloş. A apărut un nou nume de posibil ministru. Vezi ce trecut are / FOTO

  1. Inteleg ca tot strada si-a dorit un ministru de finante fosta sluga a FMI-ului, platita timp de 11 ani de astia (si inca platita regeste, nu pricum). Inclusiv in perioada in care FMI-ul aluia rupt in talpa a luat si pielea de pe romani cu taierile de salarii si pensii si inchiderile de spitale si toate celelalte. E bine, nu ???

  2. sa fim seriosi. daca vrem sa distrugem Romania aducem ministru de finante un om al FMI. Aproape 4 ani s-a batut Ponta cu FMI si a dovedit ca are dreptate el si nu FMI. daca guvernul Ponta se lua dupa FMI si azi Romania era in groapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *