Skip to content
Politică

Guvernul Cioloş. Ce îi pregăteşte Dragnea lui Tăriceanu. Se încearcă izolarea ALDE? / EXCLUSIV

Guvernul condus de premierul desemnat Dacian Cioloş. Ce îi pregăteşte liderul PSD Liviu Dragnea co-preşedintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu. Se încearcă izolarea ALDE sau este doar o strategie a lui Tăriceanu şi a formaţiunii sale de a continua să-şi adune capital politic?

Contactat, luni, de PSnews.ro, politologul Cristian Pîrvulescu a vorbit despre actualul context de pe scena politică românească.

„Nu ştiu dacă Liviu Dragnea urmăreşte sau nu să izoleze ALDE. Oricum, cred că ALDE era o formulă care funcţiona în coaliţie câtă vreme prim-ministru era Victor Ponta. Cred că e mai mult decât o strategie în cazul ALDE – este o viziune politică, una care pleacă de la premisa că politicienii trebuie să îşi asume responsabilităţile politice. Politicienii, iar nu guvernele de tehnocraţi, care sunt formule foarte riscante şi nu de prea multe ori de succes”, ne-a spus Pîrvulescu.

5 comentarii la “Guvernul Cioloş. Ce îi pregăteşte Dragnea lui Tăriceanu. Se încearcă izolarea ALDE? / EXCLUSIV

  1. PNL, PSD şi UNPR au făcut un blat politic pe seama românilor. ALDE este singurul partid de opoziție, care a decis să nu gireze aceasta lovitură la adresa democrației.

  2. ALDE nu doreste sa sustina instalarea unui nou regim politic in Romania, unul nedemocratic, neconstitutional, bazat pe o formula care exclude partidele politice de la decizia actului de guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *