Skip to content
Politică

Guvernul Cioloș își mai pierde un secretar de stat. Cine a dat bir cu fugiții și de ce

Adrian Bădilă a solicitat, marţi, eliberarea din funcţia de secretar de stat al Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, acesta declarând că părăseşte MCPDC ”din motive personale”.

„Am înregistrat astăzi solicitarea de eliberare din funcţie (…) din motive personale (…) Le urez succes în continuare colegilor mei. Probabil până apare în Monitorul Oficial o să mai dureze câteva zile”, a spus Adrian Bădilă.

MCPDC i-a mulţumit lui Adrian Bădilă pentru activitatea sa, marţi seară, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a ministerului.

„După o activitate intensă şi realizări concrete, în primele şase luni de mandat, trecem în cea de-a doua etapă cu noi priorităţi şi obiective clare pe care le vom comunica public în curând. Îi mulţumim la acest final de etapă colegului nostru Adrian Bădilă, secretar de stat MCPDC, pentru aportul adus echipei MCPDC”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a MCPDC.

Adrian Bădilă a fost numit secretar de stat la MCPDC printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, care a fost publicată pe 28 ianuarie, în Monitorul Oficial, amintește Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *