Skip to content
Puterea Știrilor Video

Guvernul Ciucă nu va fi niciodată un guvern stabil, susține Daniel Zamfir: ”Vă asigur că PSD nu și-a pierdut mințile”

Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat în studioul Puterea Știrilor, senatorul PSD Daniel Zamfir a declarat că social-democrații nu vor putea susține un guvern minoritar format din PNL și UDMR și condus de generalul Nicolae Ciucă până la alegerile din 2024. Acesta susține că după o scurtă guvernare a premierului desemnat de către președintele Klaus Iohannis, adică în jur de 6 luni, România va trebui să „revină la votul popular, astfel încât oamenii să fie cei care decid cine să îi guverneze pentru o perioadă de 4 ani”.

„Îi invit pe cei care ne urmăresc să ne spună dacă resimt o bunăstare oferită de domnul Cîțu. Domnul Cîțu, în lumea lui, o simți bunăstarea. El mereu a fost în lumea lui, n-a avut o legătură cu realitatea. Să ne aducem aminte cum tot anunța că românii trăiesc din ce în ce mai bine, dar Slavă Domnului că domnul Cîțu este istorie. Nu mai are pârghiile guvernării și sper din suflet să trecem peste această guvernare și să revenim la votul popular, să decidă oamenii cine să îi guverneze pentru o perioadă de 4 ani, o perioadă în care să avem o stabilitate. Dacă oamenii au fost mulțumiți de cum a guvernat domnul Cîțu îl vor alege, dacă nu, eu cred că trebuie o altă majoritate parlamentară care să rezulte din votul oamenilor pentru a avea într-adevăr un guvern stabil.

Guvernul Ciucă nu va fi niciodată un guvern stabil. Eu nu cred că PSD își va permite să susțină așa, sine die, acest Guvern monocolor, așa cum se intenționează a se face, PNL-UDMR. Nu știu sigur dacă va fi așa, dar vă asigur că PSD nu și-a pierdut mințile și nu va susține timp de 3 ani de zile acest guvern minoritar”, conchide Daniel Zamfir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *