Skip to content
Republica Moldova

Guvernul condus de Pavel Filip a decis transferarea ambasadei R.Moldova din Tel Aviv la Ierusalim

crimemoldova.ro

Republica Moldova îşi mută ambasada la Israel din oraşul Tel Aviv la Ierusalim, a anunţat marţi Pavel Filip, conform deschide.md, scrie news.ro.

Un proiect asupra căruia s-a lucrat de mai mult timp este despre transferarea Ambasadei Republicii Moldova din Tel Aviv la Ierusalim”, a declarat Pavel Filip citat de deschide.md.

Potrivit lui Filip, aprobarea de urgenţă a acestui proiect, ca şi cel de oferire a terenului de pe strada Bucureşti din Chişinău pentru Ambasada SUA, au avut loc din cauza instabilităţii şi incertitudinii politice din ţară, dar şi a ultimelor „evoluţii politice prin care unul dintre partidele care au încercat să blocheze permanent aceste 2 proiecte încearcă să preia în mod ilegal puterea”.

1 comentariu la “Guvernul condus de Pavel Filip a decis transferarea ambasadei R.Moldova din Tel Aviv la Ierusalim

  1. Asta este semnalul situatiei drapatice de inalta tradare din Republica Moldova de Est.
    Agentii secreti israelieni care sub masca oamenilor de afaceri au impanzit, fiind in misiune comandata, tari unde coruptia este accentuata si pot face activitati infractionale generatoare de profit imediat sunt cei care ofera sprijin lui Plahotniuc. Republica Moldova de Est este un Stat Capturat unde retelele de spionaj israelian sustine gruparea Plahotniuc folosind Moldova ca centru de contrabanda cu armament,centru de tranzactii bancare pentru dictatorii tarilor asiatice ce isi transfera averile ilegale. Pentru Romania gruparea Dragnea pregatise acelasi scenariu cu ajutorul consultantilor israelieni. Romania Stat capturat ,cu toate institutiile importante, Curtea Constitutionala, Justitia,Avocatul Poporului,Jandarmeria PSd,Doi si Unsfert serviciul secret politic ilegal. Institutii atribuite cu puteri discretionare in acest plan de Stat Capturat : Comisia Nationala de Prognoza, Sectia Speciala de investigare a Magistratilor . Intentia criminala cu Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii – o actiune de inalta tradare care subordona toate companiile de stat catre interese straine subordonand in fapt Statul National Roman. Asta este planul Dragnea-Valcov. Adica israeliano-rusesc.Consultantii israelieni ai lui Dragnea si conexiunea ruseasca a lui Valcov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *