Skip to content
Politică

Guvernul Dăncilă va da săptămâna viitoare OUG pentru salvarea lui Dragnea EXCLUSIV SURSE

universuljuridic.ro

PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează felul în care guvernul Viorica Dăncilă va da săptămâna viitoare ordonanță de urgență (OUG) pentru salvarea președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Se pare că în sediul PSD se vehiculează deja un proiect de OUG pentru modificarea legislației care vizează incriminarea abuzului în serviciu. Surse apropiate lui Liviu Dragnea au declarat sâmbătă pentru PSnews.ro că există intenția ca în ședința de săptămâna viitoare, Guvernul să dea o ordonanță pentru modificarea articolului 297 din actualul Cod Penal, în sensul instituirii unui prag cât mai înalt pentru infracțiunea amintită, astfel încât Dragnea să scape la apel de condamnarea de 3 ani și 6 luni obținută la fond în dosarul Bombonica.

Mutarea va veni cu atât mai surprinzător, cu cât focusul Executivului ar trebui să fie moțiunea de cenzură, programată pentru dezbatere și vot miercuri, zi în care de regulă au loc ședințele de la Palatul Victoria. Rămâne de văzut în ce măsură cabinetul Dăncilă va fi dispus să mute ședința în altă zi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *