Skip to content
Politică

Guvernul, lovitură dură: pensiile speciale pentru politiști, militari și servicii secrete, modificate

Guvernul pregăteste o lovitură sub centură politiștilor, militarilor și servicii secrete.
Mai exact, Guvernul se pregătește sa adopte saptamana viitoare un OUG prin care modifica Legea pensiilor speciale pentru politie, armata si servicii secrete, au declarat pentru HotNews mai multe surse guvernamentale.
Se pare că proiectul de ordonanta este pregatit in mare secret de ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, impreuna cu un grup restrans din care face parte si secretarul de stat din Ministerul Justitiei Mariana Mot. Initiatorul proiectului de OUG ar urma sa fie, insa, Ministerul de Finante.
Prin acest proiect de OUG se schimba radical modul de calcul al pensiilor speciale, astfel incat politistii, militarii si ofiterii din serviciile secrete care se vor pensiona in baza noilor reguli vor avea o pensie mult mai mica decat daca s-ar pensiona in baza legii in vigoare.
Citiți AICI articolul complet

1 comentariu la “Guvernul, lovitură dură: pensiile speciale pentru politiști, militari și servicii secrete, modificate

  1. Pai,ca la noi la nimeni!Tocmai ce am citit ca datorita unor,sa zicem,legi existente, aflate din inscrisurile dl.col.[r]Dogaru, stimata doamna[de fier]a P.S.D-ului, nu aveti, conform procedurilor aflate in vigoare,dreptul sa va amestecati in sistemul pensiilor militare incepand cu data de 01.01.2016.Voi politicienii ati facut in asa fel incat acum discutam de pensii speciale de ordinul zecilor de mii.Si sa nu uit sa va spun ca si eu sunt considerat,ca si multi alti colegi de-ai mei,”special”cu o pensie militara de 2200 de lei.Tin minte ca la revolutie exista sloganul”armata e cu noi”care mai nou a devenit-armata e sub noi.Din pacate pentru noi militarii,am devenit PRESUL POLITICIENILOR si nu exista legislatura votata nou ca parlament si guvern care sa nu ne mai schimbe legea pensiilor.De fiecare data se gasesc motive pentru a intoarce opinia publica impotriva noastra,asa ca inchei in speranta ca,daca nu se poate altfel,macar justitia sa gaseasca solutia de a redeveni ce am fost,si ni s-a luat,’oameni de onoare.’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *