PSnews

Recent

Guvernul, o nouă OUG: s-a schimbat termenul depunerii declarației unice pe venit

Cotidianul

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, a anunțat o decizie luată de Guvernul României în ședința de joi ce vizează termenul limită pentru depunerea declarației unice pe venit.

Concret, s-a adoptat prin ordonanță de urgență prelungirea termenului depunerii declarației unice pe venit până pe 31 iulie în urma unei propuneri venite din partea Ministerului de Finanțe.

„S-a adoptat prelungirea cu două săptămâni, respectiv până la 31 iulie 2018, a termenului limită pentru depunerea declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice. (…) Termenul iniţial era 16 iulie 2018. Pentru depunerea online a declaraţiei unice în termenul (…) prorogat se acordă o bonificaţie de 5% din impozitul pe venit aferent anului 2018 şi plătit integral până la 15 martie 2019. Cu alte cuvinte, toate acele modificări făcute de Guvern în acest an în legătură (…) cu depunerea declaraţiei unice rămân în vigoare, doar că termenul (…) se prorogă până la 31 iulie”, a precizat Nelu Barbu, conform agerpres.ro.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi