Skip to content
Sport

Guvernul schimbă calendarul anului şcolar pentru EURO 2020

" "

Consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme legate de organizarea Campionatului European 2020, Gică Popescu, a spus că guvernul va schimba calendarul anului şcolar cu ocazia implicării României în acest eveniment sportiv. Astfel, copiii de la şcolile şi grădiniţele din Bucureşti vor lua vacanţă cu o săptămână mai devreme în 2020, înainte de startul EURO 2020.

„Acum încercăm, copiii de grădiniţă şi de la şcolile primare să ia vacanţă, în acea perioadă. Trebuie devansată cu o săptămână terminarea şcolii. Este foarte important să se ia această hotărâre. Şi se va lua la nivelul Capitalei. Atunci când se joacă primul meci să nu mai fie şcoli. Este o măsură care se va lua pentru fluidizarea traficului în Capitală. E o măsură care se va lua pentru şcolile primare şi grădiniţe, să-şi înceteze activitatea mai devreme şi să înceaptă cu o săptămână mai devreme”, a declarat fostul internaţional Gică Popescu, la televiziunea Digi Sport.

" "
" "

România a fost desemnată de către UEFA una dintre cele 13 ţări în care se vor organiza meciuri de fotbal la Campionatul European de Fotbal din 2020, Bucureştiul urmând să găzduiască patru partide din această competiţie.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *