Skip to content
Politică

Guvernul va marca împlinirea a 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989 printr-un eveniment organizat la Ateneul Român

Guvernul României organizează duminică, 22 decembrie 2019, la Ateneul Român, un eveniment dedicat marcării a 30 de ani de la Revoluţia Română din 1989. Tot duminică, va fi realizată o proiecţie de imagini pe clădirea sediului Ministerului Afacerilor Interne, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, instituţia marchează, duminică, de la ora 12.00, împlinirea a 30 de ai de la Revoluţia din decembrie 1989.

”Având ca tematică «30 de ani de libertate», va avea loc vernisajul unei expoziţii foto-documentare, dedicată eroilor Revoluţiei Române din 1989, urmată de un concert vocal-simfonic Requiem de Mozart, susţinut de Orchestra şi Corul Filarmonicii «George Enescu»”, a transmis Guvernul.

La eveniment sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai asociaţiilor de revoluţionari, ai instituţiilor publice, societăţii civile, mediului de afaceri, personalităţi din domeniile culturii, sportului,  parlamentari şi europarlamentari, membri ai misiunilor diplomatice acreditate la Bucureşti, reprezentanţi ai cultelor religioase, membri ai Guvernului.

Tot duminică, 22 decembrie, în jurul orei 18.30, în memoria martirilor Revoluţiei Române, va fi realizată o proiecţie de imagini pe clădirea sediului Ministerului Afacerilor Interne, din Piaţa Revoluţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *