Skip to content
Puterea Știrilor Video

Guy Verhofstadt a anunțat intenția de dizolvare a ALDE. Varujan Vosganian: ALDE România nu își dorește să iasă din grup

Featured Video Play Icon

Liderul deputaților ALDE, Varujan Vosganian, miercuri, invitat la Puterea Știrilor, a vorbit despre anunțul venit din partea liderului grupului ALDE în PE Guy Verhofstadt.

Amintim că Guy Verhofstadt a declarat în urmă cu o săptămână că grupul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) va fi dizolvat după scrutinul europarlamentar, urmând să fie înlocuit de altă alianţă politică

„ALDE România a primit această veste așa cum a fost ea dată pentru că știrea nu este că se dizolvă grupul ALDE, ci că domnul Verhofstadt și-a dorit să se dizolve grupul ALDE ceea ce nu este neapărat același lucru, dat fiind că în grupul ALDE domnul Verhofstadt se reprezintă pe sine pentru că e posibil ca partidul domniei sale să nu aibă decât un singur europarlamentar. Noi privim cu rezervă acest anunț. ALDE România nu își dorește să iasă din ALDE. Dacă ALDE pleacă, în România va rămâne tot ALDE și va privi noua configurație a PE. Nu trebuie să luați această declarație a domnului Verhofstadt ca un fapt împlinit”, a declarat Varujan Vosganian la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *