Skip to content
Politică

Guy Verhofstadt, atac dur la adresa lui Trump: Propagă rasismul, frica și minciuna în SUA! Ce mesaj a adresat europenilor

index.hu

Liderul ALDE Europa, Guy Verhofstadt, a avut un mesaj dur miercuri, 31 octombrie, pe rețeaua socială Facebook împotriva președintelui SUA Donald Trump reiterând o parte din mesajul pe care actorul Carl Reiner l-a avut într-un video.

Astfel, Guy Verhofstadt a atras atenția că europenii trebuie să fie uniți să nu se ajungă precum în situația din SUA unde sub Trump sunt propagate rasismul, frica și minciuna.

Redăm în cele ce urmează mesajul liderului ALDE Europa:

„Trump propagă rasismul, frica și minciuna despre orice în Statele Unite ale Americii. Această mărturie trebuie să fie o atenționare care să încurajeze pro-europenii să fie uniți și să prevină ca acest lucru să se întâmple pe continentul nostru”.

„Trump is igniting racism, fear-mongering and spreading lies about everything in America. This testimony should be a stark reminder and a warning to encourage pro-Europeans to come together and prevent this from happening on our continent”.

Mesajul lui Guy Verhofstadt vine privitor la următorul video în care actorul Carl Reiner atenționează americanii că trebuie să meargă la vot la alegerile parțiale din 6 noiembrie din SUA:

„Mă numesc Carl Reiner. Am 96 de ani și jumătate și am văzut multe de-a lungul vieții. Am trăit în perioada Marii crize economice din anii ’30. Am participat în Al Doilea Război Mondial și am luptat pentru a învinge fascismul. Am văzut invenția televiziunii și am participat în emisiuni chiar înainte ca familia să aibă un televizor. Dar ceea ce nu am văzut este ca americanii să fie mințiți în fiecare zi despre orice. Minciuni despre schimbarea climatică, minciuni despre protecția asigurată de sistemul medical și securitatea socială, minciuni despre Rusia atacând alegerile SUA, minciuni despre protecția oamenilor cu o condiție preexistentă. În cei 96 de ani și jumătate am văzut o mulține de lucruri, dar un lucru pe care nu îl suport să văd este SUA distrusă de rasism, frică și minciuni. Din fericire, este ceva ce putem face despre acest fapt. Pe 6 noiembrie, putem vota pentru oficialii care vor face acest președinte responsabil de ceea ce face. După ce facem asta, scopul meu personal este să fiu pregătit pentru 2020 și să votez pentru a fi sigur că avem un cetățean decent, moral, care se supune legilor în Washington, care ne va face să fim mândri din nou să trăim în Statele Unite ale Americii. Pe 6 noiembrie, votați!”.

United against fear-mongering

Trump is igniting racism, fear-mongering and spreading lies about everything in America. This testimony should be a stark reminder and a warning to encourage pro-Europeans to come together and prevent this from happening on our continent.

Publicată de Guy Verhofstadt pe Miercuri, 31 Octombrie 2018

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *