Skip to content
Politică

Guy Verhofstadt: Ne aflăm în fața unei noi tragedii financiare

facebook.com

Se pare că încă nu s-au gasit soluții pentru fenomenul migrației care este încă atât de prezent pe scena europeană, iar guvernele se găsesc în imposibilitatea de a veni cu rezolvări pentru statele a căror economie este grav amenințată.

În acest sens, Guy Verhofstadt, liderul Grupului ALDE din Parlamentul European s-a pronunțat, sâmbătă, 27 octombrie într-o ședință a Consiliului European cu privire la majora criză financiară prin care trece Italia, a opta cea mai mare economie a lumii și despre ineficiența de care liderii europeni dau dovadă în a rezolva problema.

" "

Ne aflăm în fața unei noi tragedii financiare intr-una dintre cele mai mari economii a lumii, Italia și liderii guvernelor merg acasă și spun că nu pot ajunge la o înțelegere cu privire la problema migrației, nu este cu putință să gasim un alt mod de guvernare pentru Eurozone. Asta trebuie să se schimbe”.

Liderul Grupului ALDE s-a adresat direct lui Donald Tusk, președintele Consiliului European și i-a cerut soluții clare și eficiente care să scape Italia de pericolul iminent în fața căruia se află „Care este metoda pe care o vom aborda?„, a fost întrebarea lui Guy Verhofstadt.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *